Handelsbetingelser

Aftalevilkår
Du finder de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Ved køb via webshop, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret.

Betingelser for behandling af persondata

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også georgstageforeningen.dk ‘s persondataretlige betingelser. 
Brugen af georgstageforeningen.dk er til enhver tid underlagt de gældende persondataretlige betingelser jf. persondataloven. 

Priser 
Alle priser ved levering i Danmark er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms, excl. porto. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk. 

Betaling 
Du kan vælge at betale på følgende måder: 
Direkte bank overførelse

Rykkergebyr/renter
Betales der ikke efter faktura/kontoudtog, fremsender vi 2 rykkere. Betales der ikke efter 2. rykker, kan kravet overgå til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved manglende betaling på abonnementer fremsendes 1. rykker. Betales der ikke, lukkes abonnementet uden yderligere varsel.

Forsendelse i Danmark og udlandet
Til adresser i Danmark og udlandet, sender vi din bestilling med Post Nord. Ved bestillinger til udlandet kontakt da foreningen for, at høre mere om priser. 

Leveringstid
Vi bestræber os på at afsende din vare indenfor 3-5 arbejdsdage. 

Fortrydelsesret
Vi yder 14 dages fuld fortrydelsesret forudsat, at en eventuel forsegling ikke er brudt og at varerne returneres i en god salgbar stand. 

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden for en rimelig tid efter at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for at være rettidig. Gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området. 

Ansvarsfraskrivelse
Georgstageforeningen.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning. 

Persondata politik
Indsamling af persondata, herunder: Navn, adresse, postnummer, tlf. samt e-mailadresse, sker med henblik på levering af køb. 
Personlige data opbevares i op til 5 år, idet regnskabs loven stiller krav herom. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 
Når du handler hos Georgestageforeningen.dk vil du blive registreret i vores kundebase og logfil. Dette gøres af rent administrative årsager. Ingen personlige oplysninger vil blive videregivet til tredjepart uden samtykke.